CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

11.2.08

Χειμωνιάτικο Τοp-5


1. Το να περπατάς γρήγορα στο δρόμο με την παρέα σου μες το κρύο και το ψιλόβροχο, και να ανυπομονείς να μπεις μέσα σε κάποιο μπαράκι να ζεσταθείτε και να τα πείτε σαν άνθρωποι, κι όχι σαν χιονάνθρωποι.

2. Το να μην σου φαίνεται εντελώς χάσιμο χρόνου η προοπτική του να γυρίσεις σπίτι σου, να κλείσεις τα τηλέφωνα και να χουχουλιάσεις μπροστά στην τηλεόραση με ντελίβερυ. Ισα-ίσα, να σου φαίνεται όνειρο!

3. Το να χρησιμοποιείς το μετρό χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις τη μύτη σου από όλη την ιδρωτίλα που ζέχνει με το που θα μπει άνοιξη. Μη μιλήσω για καλοκαίρι.

4. Αφού η δουλειά πρέπει να βγαίνει, το να έχεις τώρα κάμποσο χρόνο στο γραφείο να αρχίσεις / συνεχίσεις / αποτελειώσεις πρότζεκτς τα οποία με το που θα καλυτερέψει ο καιρός, ούτε με σφαίρες δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς μαζί τους.

5. Το να μπορείς να σκέφτεσαι τι θα πρωτοκάνεις το καλοκαίρι, χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη. Κάτι που θα αλλάξει με το που θα αρχίσουν οι άδειες, και τότε θα τρέχεις και δε θα φτάνεις (και πάλι θα κάνεις διακοπές στο Ζούμπερι γιατί δεν προνόησες από Φλεβάρη...).

41 σχόλια:

An-Lu είπε...

Καλό ακούγεται! Πότε θα γίνει το ΤΟΡ-10?!

Aphrodite είπε...

A! Κι εγώ, κι εγώ θέλω top-10!!! Οπότε συμπληρώνουμε λέει τα δικά μας? Φύγαμε!

6- Τζάκι, που ακόμη κι αν δεν το ανάβεις, το έχεις με μπόλικα κεράκια να φέγγουν εκεί μέσα, κι όλα τα φώτα κλειστά. Ακόμη και μια απλή μακαρονάδα να φας, με κέτσαπ που λέει ο λόγος, με τον χιλιοβαρεμένο σου έρωτα, η ατμόσφαιρα είναι πολλών αστέρων!

7- Ολες οι γιορτές "ασμπέτε" είναι χειμωνιάτικες: Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, απόκριες. 'Η έστω πορεία στην Αμερ. Πρεσβεία για την 17η Νοέμβρη, χεράκι-χεράκι με το αίσθημα...

8- Γουρούνιασμα: μπορείς να φας κάτι παραπάνω χωρίς να ανησυχείς ότι δεν θα σου χωράει το XS στρινγκ την επαύριο... (εκτός αν δουλεύεις μεταμεσονύκτιες ώρες, οπότε τότε είναι βασανιστήριο, όλοι να χλαπακιάζουν κι εσύ με μαρούλι γιατί η μπάρα δεν σηκώνει κιλάκια!)

9- Αλκυονίδες μέρες. Μαγεία!

10- Τεράστια ποικιλία θεαμάτων και γενικώς επιλογών για έξοδο, μέχρι λίγο πριν το Πάσχα.

Μετά μετακομίζουν όλα στη Θεσσαλονίκη (αγαπούμε Θεσσαλονίκη!) κι ερημώνουν τα Ρομέο και οι Εμπατές... :ΡΡΡ

Αντε να το κάνουμε... τοπ-100!
:)))))

Aphrodite είπε...

(πάντως δεν έχω παράπονο, μέχρι στιγμής έχουμε ωδή στο Γουρούνι του Αρκά με τα υλιστικά μας!)
:ΡΡΡΡΡ

glam είπε...

11- Να έχει 20 πόντους χιόνι , να μη μπορείς να βγεις για δουλειά , και να τηλεφωνούν τρελαμένοι πελάτες, και να απαντάς : πολύ στενοχωριέμαι! αλλά λυπάμαι δεν δύναμαι:))

Aphrodite είπε...

@glam,

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL!!!!
:)))))))))))))

aggelos-x-aggelos είπε...

12- Το να ξυπνάς το πρωί, να φτιάχνεις έναν καφέ στα γρήγορα και να ξαναχώνεσαι στο κρεβάτι να τον πιεις, και εκεί να αποφασίζεις ότι -δε γαμιέται- θα ξανακοιμηθώ! Και έξω να φυσάει και να χιονίζει και ο Λυριτζής με τον Οικονόμου -οι υπόλοιποι φωνάζουν πολύ, για να μη σχολιάσω τα υπόλοιπα κακά τους- να λένε για αλυσίδες ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Καλημέρα!

aggelos-x-aggelos είπε...

Με λίγη δουλειά σε 3 μέρες το έχουμε το TOP-100! Τώρα πάω να βγάλω το παντεσπάνι μου...

maika είπε...

να πω κι εγώ??
να κυκλοφορεί μια ίωση με τριήμερο πυρετό που εσύ να μην την κολλήσεις αλλά να πεις στο αφεντικό πως την κόλλησες και να κάτσεις σπίτι,με τη μερέντα αγκαλιά,να βλέπεις τις αγαπημένες σου ταινίες κι όποτε χτυπάει το τηλέφωνο και είναι απο τη δουλειά,να βαραίνεις τη φωνή σου και να απαντάς ξεψυχισμένα...ναι,ποιος είναι παρακαλώ γκουχ,γκουχ,ωχ!!

aphrodite,aggele,όλοιοιοιοι γιούχουουουου

doctor είπε...

Πήζω αυτές τις μέρες, έχω γίνει βαμπίρ.
Έχουν πέσει όλα μαζί, αλλά ο γιατρός στέκει ακλόνητος σαν τον Κόναν!!!

Φιλιά πολλά θα τα πούμε σύντομα.

doc

zizugataki είπε...

Τα δικά μου 5 καλύτερα
1. Τζάκι και κάστανα με κρασάκι.
2. Χιόνι που πέφτει Παρασκευή βράδυ μόλις γυρίζεις από έξω και λιώνει την Κυριακή το βράδυ. Δεν μπορώ τους παγωμένους δρόμους, φοβάμαι.
3. Πρωινό στο κρεβάτι.
4. Να διαβάζεις ένα βιβλίο τρώγοντας το πρωινό στο κρεβάτι,
5. Να χουρχουρίζουν οι γατούληδες δίπλα σου.

mtryfo είπε...

μισό παιδιά, ζαλίστηκα, δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω απ τις "προσφορές" σας! Ολες έξοχες!!!Εμένα δεν "κατεβάζει" κάτι το "γωνιακό μαγαζί" που έχω στο κεφάλι μου, ό,τι σκέφτηκα το έχω διαβάσει παραπάνω, οπότε...

Takis Alevantis είπε...

Καλημέρα παίδες ! Μπαίνω μετά από καιρό στα blogs των παλιών φίλων και γνωστών να δω τι έχουν γράψει και πέφτω στο blog-o-friends. Νάστε καλά να ξεκινάτε πρωτοβουλίες ωραίες.

Η δική μου συνεισφορά στο top-100:

13. Να σε καλέσουν οι φίλοι (ή να τους καλέσεις εσύ) για φαΐ, ποτό και κουβέντα και να το ρίξετε στα ανέκδοτα και στις πλάκες.

Κι ένα ανεκδοτάκι:

Ο Πόντιος σιδεράς βρήκε νέο βοηθό και τον καθοδηγεί «Θα βάλω το πέταλο στη φωτιά. Μόλις πυρώσει θα το πιάσω και θα το βάλω στο αμόνι. Θα σου κάνω νόημα με το κεφάλι και θα αρχίσεις να το κτυπάς δυνατά με το σφυρί.» Αυτά δυστυχώς ήταν και τα τελευταία του λόγια. Τώρα σιδεράς έχει γίνει ο βοηθός αλλά απ' ότι φαίνεται δεν θα κρατήσει πολύ κι αυτός ... αφού ψάχνει για βοηθό ...

Takis Alevantis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
konstandinos.k είπε...

''Γκουχ-γκουχ, γριπιάστηκα, δεν μπορώ κύριε διευθυντά να έρθω -γκουχ-γκουχχχχχ- στο γραφείο σήμερα. Τι; Τι είναι αυτός ο θόρυβος τίκι-τίκι; Γκουαχαγκουχγκουχ! Πληκτρολόγιο; Εγώ; Να σερφάρω στο... ιντερνιέτ ΕΓΩ κύριε διευθυντά; Α-ΓΚΟΥΑΧΓΚΟΥΑΧΓΚΟΥΧΓΚΟΥΧ! Πε...θαί...ν...

-κλικ!-



...Μα τι μαλάκας είναι αυτός, να δω πώς θα τα μπαλώσω αύριο που θα μου την έχει στημένη στην εξώπορτα. Μμμμ, για να θυμηθώ, ναι, Login, εδώ είμαστε, φύγαμε!

konstandinos.k είπε...

Λοιπόν μια πρόχειρη καταμέτρηση έδειξε ότι είμεθα αισίως στο 19, βάζοντας κι αυτά που δεν είχαν αρίθμηση ενδιάμεσα.

Αρα προχωρώ να το πάω στο 25.

Υπερπαραγωγή!

Ταρατατζουμ, αυλαία!

konstandinos.k είπε...

20. Να δίνεις -και πολύ ιππότης- στην κοπέλλα σου το κράνος σου για να ανέβετε στη μηχανή, κι εκείνη να σφίγγεται πάνω σου. (ααααχ)

21. Ποδόσφαιρο με πίτσες, μπύρες, τους κολλητούς και κλειστά παράθυρα, που όμως ανοίγουν σε κάθε γκολ. Χωρίς άλλα λόγια.

22. Σόλο βόλτες στο βουνό για καθαρό αέρα κι άμα έχει μόλις βρέξει, μπορεί να πετύχεις κι ουράνιο τόξο.

23. Ξεκινάς το ''Λόλα να ένα μήλο'' - ή το ''Αδάμ, να ένα μήλο'', ντυμένος σαν αρκούδα από το κρύο, και καταλήγεις όπως σας γέννησε η μαμά σας, να βγάζετε σπυράκια από τη ζέστη, την έξαψη και την κοκκινίλα.

24. Κάνεις τον καμπόσο ανάβοντας το τζάκι -αρκεί να ξέρεις να το κάνεις, γιατί αλλιώς... ρόμπ ντε σαμπρ, κι αντί να σου έρθει εκείνη να φωλιάσει στην αγκαλία σου με θαυμασμό, παίρνει τον πρώην τηλέφωνο να πει τον πόνο της.

25. Κοκκινίζουν τα μάγουλά της από το κρύο και σου έρχεται να την φας.

konstandinos.k είπε...

Ωχ, ελπίζω να μην μπει και δει τι έχω γράψει και το πάρει πάνω της!

Αντε, η σκυτάλη στον επόμενο, να κάνει το 26 και γιατί όχι και το 36, για να δούμε...

Aphrodite είπε...

Βρεεεε χρόνια και ζαμάνια, πού ήσουν εσύ καλέ Maika?! Καλώς τα ΟΛΑ τα παιδιά δλδ, άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά!

Αααα, οι προτάσεις που γράφτηκαν μ'αρέσουν, μ'αρέσουν!

Στα χουρχουρόγατα να προσθέσω και... ροχαλιζόσκυλα: γνώρισα ένα θηλυκό μπουλντόγκ αυτές τις μέρες, σε φιλικό σπίτι, που ειλικρινά ροχάλιζε σαν παλαιστής σου Σούμο, έτριζε το σπίτι τους συθέμελα!!!

Αρα να ζ-μπρώξω κι εγώ,

26. Να έχεις το σκύλο σου να κοιμάται αγκαλιά σου να σε ζεσταίνει, μπροστά στο παράθυρο που βρέχει, ή να έχεις να τον δεις καμμιά-δυο μέρες που λέει ο λόγος γιατί σου κρατάει μούτρα που έφερες καινούριο γκόμενο π.χ. στο σπίτι, αλλά το πρωί έρχεται να σε ξυπνήσει με αυτούς τους μικρούς λυγμούς "ιιιιιι"...

(οκ, στάζουν και λίγα σάλια στη μούρη σου, αλλά έχει πλάκα! Πάντως καλοκαίρι αυτό δε γίνεται, βλέπεις το σκύλο μες την τρίχα και βγάζεις τη μπέμπαλη).

Και να πω και το:

27. Να έχεις μάθει τον σκύλο σου να φτάχνει και καφέ, να είναι έτοιμος, ζεστός-ζεστός μόλις ξυπνάς το πρωί!!!
:)))))


(ουφ, ευτυχώς πάει και του Αγίου Βαλεντίνου, της Πρισκύλας και του Ασκύλου, να ηρεμήσουμε ολίγον... δεν έχω που να τα βάλω τόσα τριαντάφυλλα!!!)
:ΡΡΡΡ

Aphrodite είπε...

ΥΓ- Κωνσταντίνε, αν μπει και σε διαβάσει, θα νιώσει μάλλον πολύ κολακευμένη με αυτά που έγραψες (οκ, ίσως το ποδόσφαιρο να μην είναι απόλυτο hit, αλλά όλα τ'άλλα...)
;))))

ΥΓ2 - δεν είναι μπέμπαλη, μπέμπελη είναι... καταραμένα βαλεντινιάτικα σοκολατάκια με γέμιση λικέρ, έχω μεθύσει, και σας το είπα εγώ, στα 32 σοκολατάκια καίγομαι!!! Χικ!

Aphrodite είπε...

Και σας αφήνω με ένα ανέκδοτο (εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τάκης!) Winter Joke.

Dormammu είπε...

Ώστε εδώ είστε πουλάκια μου!

glam είπε...

28 Να παίζεις χιονόμπαλες με τα πιτσιρίκια της γειτονιάς, τα τσάκισα ,λέμε, σήμερα, εντάξει , έφαγα και εγώ μερικές!!!, και όποτε περνούσε και κανένας “σοβαρός” όλο και αστοχούσαμε ……προς τα εκεί!!

@ Αφρο: Η απομάκρυνση της ξανθιάς από τα Αphodite’s Comments δημιούργησε, ψυχωτική κατάθλιψη με έντονο αυτοκτονικό ιδεασμό, στον ανδρικό πληθυσμό, το κρίμα στο λαιμό σου!!!:)))

Aphrodite είπε...

29-40: ΧΙΟΝΙ!!!

ΝΑΙ!

ΝΑΙ!

ΝΑΙ!

ΝΑΙΝΑΙΑΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!

Χ-Ι-Ο-Ν-Ι!!!!

Ο-Ε-Ο!!!

Καλά, οι Βόρειοι φίλοι μας έφεραν το καλύτερο δώρο! Τι πούδρα, τι πάγος, τι slush, τι παγόχιονο, τι αφράτο, τι στακάτο, όλες τις φόρμες του χιονιού, στο πιάτο μας!

(οκ, μπορεί να μην έχουμε 567 λέξεις για το χιόνι όπως οι Εσκιμώοι, αλλά τις διαφορές τις καταλαβαίνουμε!)

Μιλάμε όλη η μέρα είναι μια ξετρελλαμάρα - τα νεφρά και τα γοφιά μου, μανούλα μου... και τώρα, μετά από ανελέητο χιονοπόλεμο, πάω να βάλω και λίγο στην κατάψυξη για τον 15-Αυγουστο, έχει πολύ γέλιο!


@Δαίμονα,

μήπως εσείς βάλατε το χεράκι σας δια να φάμε όλοι τα μούτρα μας? Να δω πώς θα πάμε στις δουλειές μας αύριο με τους δρόμους-παγοπίστες!

@γκλαμ καρντιά μου,

Και καλά, την ξανθειά την έβγαλα κι έβαλα το άλλο το μαχητικό, στο Aphrodite's Sheets όμως η έτερη ξανθειά, μπρίκια κολλάει?

(πάντως όντως, είναι ολίγον περισσότερο ντυμένη απ'ό,τι τις έχω συνήθως εκεί μέσα, χιόνι γαρ, μην πουντιάσουν τα κορίτσια! :Ρ )

Dormammu είπε...

@Godess: Χτες βράδυ το θηριώδες SUV μου, έβγαλε τα λεφτά του μια και κατάφερα να φτάσω σπίτι μου στα ΒΠ χωρίς αλυσίδες!

Σήμερα είμαι υπέροχα και βολικά αποκλεισμένος!!!!

YESSSSS!

Δουλειά γιοκ!!!

Aphrodite είπε...

@dormammu,

"Χτες βράδυ το θηριώδες SUV μου, έβγαλε τα λεφτά του μια και κατάφερα να φτάσω σπίτι μου στα ΒΠ χωρίς αλυσίδες!"

...να υποθέσω ότι πήγες πεζός σπίτι με το... θηριώδες SUV ε?...
;)

Το μόνο που με προβληματίζει είναι το πώς ακριβώς έδωσες λεφτά γι'αυτό... βιταμίνες ίσως? Τίποτε πανάκριβα κινέζικα μαντζούνια?
:))))

Λοιπόν, να σε χαίρεται όποια σε χαίρεται, να μας χαίρονται όλους όσοι μας χαίρονται, κι όσοι μας τρων στη μάπα, να μας φάνε καμμιά-δυό μέρες ακόμη και να μας χαίρονται κι εκείνοι μέχρι ν'ανοίξουν οι δρόμοι (μη σου πω να πούν και "ήμαρτον" στο τέλος!!!

----

@everybody,

νομίζω ότι ο glam με το

"11- Να έχει 20 πόντους χιόνι , να μη μπορείς να βγεις για δουλειά , και να τηλεφωνούν τρελαμένοι πελάτες, και να απαντάς : πολύ στενοχωριέμαι! αλλά λυπάμαι δεν δύναμαι:))

11 Φεβρουάριος 2008 10:36 μμ"


σχόλιό του είναι ο αδιαμφισβήτητος ΓΟΥΡΛΗΣ εδώ μέσα!

Κι επίσης νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον "Χειμωνιάτικο τοπ-100" τίτλο σε:

"Glam - κληρονομικό χάρισμα - παραλαμβάνουμε ευσεβείς πόθους από ανθρώπινα ράκη και παραδίδουμε χειροπιαστά αποτελέσματα σε πανευτυχείς καταχαρούμενους ανθρώπους - Δεχόμεθα παραγγελίαι, τιμαί λογικαί"

:))))

Aphrodite είπε...

Καλά, οκ, για να μη με βρίζει ο γκαμουριάς ότι του βάζω έξτρα δουλειά και του χαλάω το ραχάτι, να συνεχίσω:

41. Να έχεις στάνταρ τραγουδάκι το "Last Christmas", άντε έστω το "White Christmas" σε ringtone, απαντητικό αναμονής στο κινητό, στο σταθερό, στον τηλεφωνητή παντού, και να μη σηκώνεις ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ που να βαράει, για κανέναν Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ λόγο.

(σημ: εξαιρείται το βασανάκι με το τηγάνι στο χέρι, αυτό το σηκώνουμε ως πούπουλο και προχωράμε στα περαιτέρω...)
:))))
:ΡΡΡΡ

Aphrodite είπε...

ΥΓ- όχι γκαμουριάς, γκΛαμουριάς, η ώρα βλέπετε... πάω να τραβηξω άλλο ένα φιλμ τον δρόμο. Ποιό δρόμο? Εχει εξαφανιστεί!

glam είπε...

@Aφρο ευχαριστώ για όλα!!, ήδη έχω κλείσει συμβόλαιο με δύο χιονοδρομικά κέντρα και συζητώ με το τρίτο, αύριο θα μπουν και τα ποσοστά στον λογαριασμό σου ! :))

Άσχετο: ξέρεις αν υπάρχει κωδικός στην εφορία για “συνοδός παικτριών casino” ;))

st_darwin είπε...

Καλησπέρα σε όλους!
Κρίμα που σε εμάς στα βόρεια δεν έφτασε καθόλου χιόνι, αλλά από κρύο ουδέν παράπονο!
(με Άνθιμο, Ψωμιάδη κτλ ούτε τα καιρικά φαινόμενα δεν βοηθούν να δούμε μια άσπρη μέρα σ' αυτή την πόλη!!).
ΥΓ. Πάλι καλά που κάποιοι γλίτωσαν από το blogger genocide του τελευταίου 2μηνου!

Takis Alevantis είπε...

Χαιρετώ από το Εδιμβούργο, όπου σήμερα έχει ομίχλη αλλά χτες είχε μια υπέροχη λιακάδα (με κρύο βέβαια). Όλη την περασμένη εβδομάδα ο καιρός στο Βέλγιο και μετά στην Αγγλία, όπου ήλθα το Σ/Κ, είχε πολύ ήλιο ... Ο ήλιος των μεν σημαίνει τον χιονιά των δε. Ας είναι καλά ο αντικυκλώνας των Αζορών που μετακινείται που και που και βλέπουμε κι εμείς (αλλά και εσείς) «άσπρη μέρα» !

Και το ανέκδοτο - Συζητούν δυό Πόντιες η μία από τις οποίες περιμένει το δεύτερο μωρό. «Θα το θηλάσεις ή θα του δωσεις μπιμπερό;» τη ρωτά η φίλη της. «Μάλλον θα του δώσω μπιμπερό, γιατί πόνεσα πολύ με το πρώτο που το θήλασα» απαντά η μέλλουσα μητέρα. «Δεν είχες γάλα και σε δάγκωνε το μωρό μήπως;» ρωτάει η φίλη. «Όχι, όχι. Και γάλα είχα και το μωρό συνεργαζόταν καλά, αλλά να, πονούσα πολύ όταν έβραζα τις θηλές ....»

konstandinos.k είπε...

Χαίρε από χώρες μακρυνές κι ονειρεμένες (Αλεξανδρούπολη) όπου έχω κάτι δουλειές...

Μα καλά, ζηλέψατε ωρέ οι χαμουτζήδες (κι εγώ τέτοιος είμαι, λέμε τώρα) και λυσσάξατε πια να τα ασπρίσετε όλα;

Ουτε μια σωστή δουλειά όμως δεν κάνετε, σήμερα τα περισσότερα είχαν καταλιώσει, μ όνο κάτι βρωμερά κομμάτια πάγου έμειναν στα βόρεια προάστεια κι έτερον ουδέν!

τσικ! τσικ! τσικ!

Λοιπόν, πέραν του ότι σήμερα ΕΣΚΑΣΑ στη ζέστη, αφού ο μαλάκας ξεκίνησα με δερμάτινο, σκούφο και γάντια και γύρισα με μακώ και μούσκεμα, συφιλιάστηκα για άλλη μία φορά με το κυκλοφοριακό.

Τι καλά που ήταν όταν όλα ήταν νέκρα λένε κάποιοι φίλοι που... "αποκλείστηκαν" για 24 ώρες!

Λοιπόν, μια που πιάσαμε τα ανέκδοτα, να πω κι ένα λιγο σόκιν;

Μια φόρα ένα ζευγάρι αποφάσισε να το κάνει στη φύση. Κάθονται λοιπόν στο γρασίδι και ξεκινήσανε. Όπως ο σύζυγος την περιποιότανε... "προφορικώς", η γυναίκα του του λέει να βγάλει τα γυαλιά του γιατί την ενοχλούν στο ευαίσθητο σημείο της.

Ο σύζυγος τα βγάζει και συνεχίζει δουλειά του. Τον σταματάει όμως απότομα η γυναίκα του και του λέει

"ΛΑΚΗ ΞΑΝΑΒΑΛΤΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ!".

:-)

konstandinos.k είπε...

Και για να συνεχίσω τη λίστα

42= Εδιμβούργο.

Οποια εποχή να είναι, αλλά πραγματικά τον χειμώνα δεν παίζεται!

Μόνο ρε παιδιά χάλασαν κι εκείνοι, πήξιμο και των γονέων από τράφικο, τι γίνεται επιτέλους, γεννάμε αυτοκίνητα αντί παιδιά;!

konstandinos.k είπε...

Και να μην ξεχάσω: άντε με το καλό σαφάρι στο Κόσοβο, που είναι και δίπλα μας! Συγκίνηση, περιπέτεια, αξέχαστη εμπειρία.

Ειδικά αν μιλάς Σέρβικα!

mtryfo είπε...

Καλημέρα,
από Θεσσαλονίκη,
ηλιόλουστη να πω, ανοιξιάτικη να πω...τέλος πάντων, ας μη βιαζόμαστε ακόμη, έχουμε και Μάρτη μπροστά μας...

Να επικροτήσω για το Εδιμβούργο, όποια εποχή του χρόνου...άπαιχτο!!!
Τις καλύτερες αναμνήσεις!!!
Οσο για το τράφικο, δεν "χάλασε" τώρα, είχε ξεκινήσει απ τα τέλη τις δεκαετίας ΄90...ειδικά Σάββατο πρωί για shopping αν κατέβαινες με ΙΧ έπρεπε να έχεις υπομονή...

glam είπε...

Η πληροφορία είναι από μπλόκερ -ανώνυμο - δημοσιογράφο- διαπλεκόμενο – - εκβιαστή- μαστροπό κ.λ.π., : ήρθε η Άνοιξη !

(παρακαλώ να μείνει μεταξύ μας , έχει υγρασία ακόμα , στον Κορυδαλλό αυτή την εποχή)

mtryfo είπε...

Αφροδίτη darling,
απ την περυσινή ανταπόκριση σου απ την erotica αντιγράφω την τελευταία σου φράση:
Φανταστείτε να εξέθετα και αμιγώς δική μου δουλειά τι θα έκανα!
Φέτος που "εκτίθεσαι" περιμένουμε εμείς που είμαστε μακρυά να μας μεταφέρεις το κλίμα....
.........
Μη βαράτε οι υπόλοιποι, τι να κάνω, δε έχει σχόλια ούτε στα comments ούτε στα sheets (shit)
κάπου πρέπει να την "στριμώξω" κι εγώ....

konstandinos.k είπε...

YES YES YES!

Χειμωνιάτικο τοπ-40τόσο που κλείνει με ένα...

"Θα'ναι, σα να μπαίνει η Άνοιξη, θά'ναι Ουρανού κατάνυξη!"

Μα είδατε πώς τα λέω; Και χειμώνας, και άνοιξη, και Γιουροβίζιον και τι κάνουμε όταν έρθει η Ανοιξη κι ανθίζουν τα σπαρτά!

ΕΝΝΟΕΤΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΟΛΕς ΤΙΣ ΖΟΥΜΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

να ελπίζουμε σε καινουριο ποστ ή μας τελείωσε και ακόμη στην Erotica είστε;

glam είπε...

42)Να ξεκινάς για τριήμερο μες την καλή χαρά, και να σαπίζεις στην βροχή.......

Aphrodite είπε...

Παιδιά το πρόγραμμά μου το άφησα στη βεράντα και μου έγινε... κασάτο! Τι χιόνια, τι αέρηδες, τι να το ψήνει ο ήλιος όλη μέρα και το βράδυ πολικό ψύχος (σαχάρα ένα πράμα, όλη μέρα σαγιονάρα και ιδρώτας και το βράδυ κουβέρτες και πνευμονία!). Αρα καμμία ελαστικότης, "ΠΚΕ" και ρωτήστε τους έχοντες πάει στρατό να σας εξηγήσουν τι σημαίνει μεταφορικά το αρκτικόλεξον...

Οπότε τα περί της έκθεσης αργότερα (έτσι ή αλλιώς οι φωτος πρέπει να... σεπρεπετιστούν κάπως (ωραίο αυτό ε? Είναι από το "ευπρεπίζομαι" και το "σεπρεπέ" = όλα όσα ορίζει η καλή ανατροφή)

Αντε να ζμπρώξω κι εγώ το τοπ-γουατέβερ με τα...

43- Να κατεβαίνεις στην πλατεία να πάρεις παγωτό στο αίσθημα που δεν πάει μόνο του (σαπίζει στην τιβι)... γιατί μπήκε η άνοιξη και το λιμπίστηκε! Μπότες, μπουφάν, κασκώλ, κλειδιά, λεφτά, την Παναχαική του!

(χμ, αυτό δεν είναι και πολύ φεμινιστικό, αλλά είναι πολύ γλυκό, ναι?)

44- Το πρωί μπορείς να κυκλοφορείς με μακουδάκι και να πας στην παραλία για έναν καφέ στα γρήγορα (άδεια από τη σημαία, σπορ που τέτοια εποχή είναι στα φόρτε του!) ενώ το βράδυ ξαναφωλιάζεις στο πάπλωμά σου....

45- Να περπατάς και να μυρίζουν οι αμυγδαλιές. Και μετά οι νεραντζιές ή οι μηλιές ή δεν ξέρω πώς τα λένε αυτά τα δέντρα που ανθίζουν καταχείμωνο, και μετά από καμμιά-δυό βδομάδες έρχεται η άνοιξη... Α, και οι υβίσκοι και οι κρόκοι και τα ζουμπούλια (οκ, αυτά θυμίζουν ολίγον από επιτάφιο, αλλά είναι καλό λινκ μεταξύ χειμώνα και άνοιξης!)
:))))

Aphrodite είπε...

Για να δούμε ποιός όμορφος θα κάνει και σεφτέ στο καινούριο!

glam είπε...

Ορθή επανάληψη!!
42) Να ξεκινάς για τριήμερο μες την καλή χαρά, και να σαπίζεις στην (βροχή) *διαγράφετε μια λέξης,
εθνική.......
και μη ξανακούσω για γουρλής!! Για 3 μέρες στο χωριό ξεκίνησα, και χόρτασα .....πέταλο!!!

Αφού δεν πρόλαβα τον σεφτέ.......να κάνω φινάλε;))