CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

29.1.08

Εκείνος έφυγε. Εμείς τι κάνουμε;

1. Εμείς ως απλός λαός, τα γνωστά: ουρά μες τη βρόχα. Το γιατί δεν μας έχει εξηγήσει κανείς. Η ίσως, καλύτερα να μην μας το πει. Ασε.


Από Καθημερινή.


2. Εκείνοι σαν κληρικοί, επίσης τα γνωστά: ουρά ανεξαρτήτως καιρού. Με πολύ περισσότερο σπρωξίδι. Και κυρίως, σε πλήρη αντίθεση με την ουσία του λειτουργήματός τους (αν θεωρήσουμε πως το λειτούργημά τους είναι "πνευματικά χαρισματικός, ηθικά άμεμπτος και συναισθηματικά ελεήμων ενδιάμεσος μεταξύ Θεού και ανθρώπων").

"Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη της ΔΙΣ προτίμησαν την ταχεία προσφυγή στην «ιερή κάλπη» παρ’ ότι ο καταστατικός χάρτης της Εκκλησίας δίνει -ανώτατο- περιθώριο 20 ημερών. Το σκεπτικό εκείνων που επιθυμούν μια εκλογή-εξπρές είναι πως τυχόν καθυστέρηση ενδεχομένως να πυροδοτήσει εντάσεις μεταξύ των ιεραρχών. «Αλλωστε η διαδοχολογία ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα που εκδηλώθηκε η ασθένεια του μακαριστού Αρχιεπισκόπου», τονίζει γηραιός ιεράρχης. Ωστόσο μια γρήγορη εκλογή ευνοεί κυρίως τους ισχυρούς -και μεγαλύτερους σε ηλικία- υποψηφίους έναντι αυτών της νεότερης γενιάς."

Από
Καθημερινή.

Μυρίζει εκλογές με περισσότερο βρώμικο παρασκήνιο από της πολιτικής.

Φτου μας!

33 σχόλια:

Aphrodite είπε...

Είμαστε ικανοί να κάνουμε και ουρές σε μελλοντικό μαυσωλείο του δεδικαιωμένου...

Aphrodite είπε...

Μετά πολύ μεγάλης μου λύπης δε, διάβασα και εδώ, επίσημα πλέον, το ιατρικό ανακοινωθέν.

Νομίζω όποιος το διαβάσει και το πάει ένα βήμα παραπέρα, θα αναρωτηθεί για πολλά. Δεν είναι ωραίο ίσως να σχολιάζεται κάτι τέτοιο για έναν άνθρωπο που αποτελεί παρελθόν, και μάλιστα υπέφερε τόσο πολύ, αλλά είναι τεράστιο καρφί στο μάτι.

Γιατί αυτά δεν τα παίρνει κανείς μαζί του, τα αφήνει "κληρονομιά" και σε άλλους.

Αυτή είναι η Εκκκλησία που θέλουμε να έχουμε?

...

...

Πολύ, πολύ λυπημένα, καληνύχτα!

sadosadist είπε...

Πώς το λένε ρε γαμώτο εκείνο το σύνδρομο; Της Στοκχόλμης μου φαίνεται.

:-))

Είμαι σίγουρος ότι και ο Σημίτης ακόμα αισθάνεται λυπημένος αυτές τις μέρες.

υγ:

Θα άξιξε να μας πει ένας δημοσιογράφος της προκοπής, την πέμπτη πόσες ακόμα κηδείες θα γίνουν στην επικράτεια λόγω κατάληξης παρόμοιων περιστατικών.

Ο άνθρωπος Χριστόδουλος έχει φύγει ήδη. Δεν υπάρχει. Όλα τα υπόλοιπα έιναι απλά διαχειριστικά του συλλογικού θυμικού μας.

doctor είπε...

Με βάση την απόφαση της κυβέρνησης http://www.taxheaven.gr/show_law.php?id=6745&mode=html η ημέρα κηδείας του Αρχιεπισκόπου κηρύσσεται ως αργία για τις Δημόσιες Υπηρεσίες.
θα προσπαθήσω να "δω" τι σημαίνει αυτό στην πράξη.

Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι λίγο παραπάνω από 1.000.000.
Αν υποθέσουμε ότι η αργία θα πληρωθεί και σε αυτούς που θα εργαστούν (σώματα ασφαλείας κλπ) με προσαύξηση 75% (εξυπακούεται ότι θα καταβληθεί ολόκληρο το ημερομίσθιο και σε όλους τους υπόλοιπους Δημ.Υπαλλήλους), και με την παραδοχή ότι το μέσο κόστος ενός ημερομισθίου είναι 75 ευρώ (με εισφορές, και με αναγωγή *14/12-συνυπολογισμός των δύο επιδομάτων εορτών και του επιδόματος αδείας) τότε έχουμε περίπου : 1.000.000*75= 75.000.000 ευρώ κόστος στο Δημόσιο για την κήρυξη της αργίας. Ας το μειώσουμε για τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας που θα πάρουν το 0,75 και ας το κάνουμε 60.000.000 ευρώ.
Και για τους δύσπιστους, άντε να το κάνουμε 50.000.000 ευρώ.

Να σημειώσω ότι το Νοσοκομείο της Θήβας, κόστισε 10.000.000 ευρώ και είναι δυναμικότητας 100 κλινών:
http://www.hri.org/cgi-bin/brief?/news/gre...28_1.eragr.html

Σκεφτείτε τι θα μπορούσε να γίνει με όλα αυτά τα χρήματα, τα οποία θα σπαταληθούν για ένα εφέ, για έναν εντυπωσιασμό και για άλλο ένα δικαίωμα στην τεμπελιά για τους Δημοσίους Υπαλλήλους.
Αν ζούσε ο Αρχιεπίσκοπος , είμαι σίγουρος ότι δεν θα του άρεσε αυτό που θα γίνει την Πέμπτη και ότι όλα αυτά τα χρήματα που θα χάσει το κράτος θα ήθελε να χρησιμοποιηθούν για κοινωφελείς σκοπούς.

Ο λαϊκισμός των κυβερνώντων πληρώνεται ακριβά από τους φορολογούμενους και κανένα κόμμα (ούτε η Αριστερά) διαμαρτύρεται για αυτό το καρναβάλι που θυμίζει τις ημέρες του Χομεϊνί και σε καμία περίπτωση σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα.

doctor

An-Lu είπε...

Mia kali idea einai na min asxoli8oume kan me to papadario gia kana mina....

Ανώνυμος είπε...

Ποιά σοβαρή χώρα ρε παιδιά.

Το ότι πρασινίζει σιγά-σιγά η σωρός αλλά την κρατούν για προσκύνημα, ίσον δημόσιες σχέσεις με τους ψηφοφόρους, σας λέει τίποτα;

Και όλα τα κανάλια λινκιές, με τη Μητρόπολη στούντιο κανονικό;

Ποιά σχέση έχει το όποιο ιερό- πνευματικό- τιμητικό - τελετουργικό κίνητρο του τελευταίου ασπασμού και της απότισης τιμής, με αυτό το καρναβάλι;

Ο Χριστιανισμός δεν λέει να είμαστε ταπεινοί;

Η κατάνυξη και η επαφή με τον 'Υψιστο δε θέλει μοναχικότητα και εσωτερική αναζήτηση μακριά από κάθε έννοια κοσμικότητας;

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμη, πάνω σε αυτά που έλεγε το άρθρο για την ιατρική πλευρά του θέματος:

Το τι γίνεται ανάμεσα στους κληρικούς, τους ανώτατους θρησκευτικούς ηγέτες πίσω από κλειστές πόρτες τα βράδια είναι γνωστό. Η ηπατίτιδα Β δεν κολλάει με τη χειραψία ας πούμε.

Το ίδιο βεβαια γινεται και στο Βαττικανό, και φαντάζομαι σε όλες τις εκκλησίες του κόσμου.

Εκτός ίσως από το Θιβέτ όπου εκεί κοντεύουν να εξαυλωθούν και έχουν ξεχάσει το σεξ.

Το εξαγριωτικό της υπόθεσης όμως είναι που βγαίνουν και το παίζουν άγιοι μετά.

Κι ακόμη πιο εξαγριωτικό, το ότι δεν περιορίζονται στον κύκλο τους μόνον, αλλά εισάγεται συνεχώς "φρέσκο αίμα" από λαικούς, νεαρούς άντρες κατά προτίμησιν.

Αυτή ΔΕΝ είναι η εκκλησία που θέλουμε να έχουμε, αλλά αυτή που ανεχόμαστε μια χαρά να έχουμε.

Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

Και το τελευταίο, πάνω σε αυτά που λέει ο ντόκτωρ, για σκέψου όλα αυτά τα ευρώ που θα δωθούν σε κεριά μη χέσω.

sadosadist είπε...

@doctor

MΠΡΑΒΟ!!!

Με μια μικρή υποσημείωση μόνο σχετικά με το: ''Αν ζούσε ο Αρχιεπίσκοπος , είμαι σίγουρος ότι δεν θα του άρεσε αυτό που θα γίνει την Πέμπτη και ότι όλα αυτά τα χρήματα που θα χάσει το κράτος θα ήθελε να χρησιμοποιηθούν για κοινωφελείς σκοπούς.'':

Ο αρχιεπίσκοπος που ξέρουμε από την δημόσια δεκαετή εικόνα του ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ 100%!!!

Ο άνθρωπος που ΚΑΤΕΛΗΞΕ μετά από βαριά ασθένεια ίσως να μην συμφωνούσε.

sadosadist είπε...

@Κωνσταντίνος


''Εκτός ίσως από το Θιβέτ όπου εκεί κοντεύουν να εξαυλωθούν και έχουν ξεχάσει το σεξ.''

-------------------------------

Μην είσαι καθόλου σίγουρος φίλε!!!

:-)))

Δεν έχεις ακούσει ότι η σεξουαλική ενέργεια είναι η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ του σύμπαντος;

Τον Δαλάι φράπα τον βλέπω κάθε φορά στις συνεντεύξεις!!!

:-)))

sadosadist είπε...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑσΤΡΟΦΗς εδώ:

Απλώς οι Θιβετιανοί μοναχοί δεν κυνηγάνε τσόλια με τις λιμουζίνες ούτε ξεγάνωτες παρθένες στα χωράφια.

Είναι αριστοκράτες πως να το κάνουμε. Σε σχέση με τους χριστιανορθόδοξους συναδέλφους τους δε, είναι σα να συγκρίνουμε τον Κροπότκιν με την Παπαρήγα.

Για την άντληση σεξουαλικής ενέργειας απαιτούνται σώματα με ισόπαλο εγκέφαλο.

Οτιδήποτε λιγότερο παραπέμπει σε παρακμή και αχρεία εξουσία που πληρώνεται ακριβά (βλέπε εκκλησιαστικά σκάνδαλα ανατολικών και δυτικών αλλά και σατανιστές- τα δίδυμα αδελφάκια των χριστιανών!!!).

:-))))

sadosadist είπε...

και κάτι τελευταίο ενδεχομένως ουτοπικό αλλά όχι και αδιανόητο:

Ας μην πάρουν όλοι οι δικαιούχοι το ημερομίσθιό τους της Πέμπτης και το κράτος τα χρήματα αυτά να τα διαθέσει για κοινωφελείς σκοπούς.

ΟΥΤΟΠΙΑ μεν, αλλά μας βολεύει να βολευόμαστε όλοι πίσω από την ανωνυμία (βλέπε άρνηση ευθυνών) της συλλογικότητας.

Αν ήμουν δημόσιος υπάλληλος δεν θα τα έπαιρνα τα λεφτά εκείνης της μέρας κι αν τα έπαιρνα θα τα έδινα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη. Θα το έλεγα και στους συναδέλφους μου μήπως και μαζευτεί και ένα μεγαλύτερο ποσό έτσι.

Ανώνυμος είπε...

"Ο αρχιεπίσκοπος που ξέρουμε από την δημόσια δεκαετή εικόνα του ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ 100%!!!

Ο άνθρωπος που ΚΑΤΕΛΗΞΕ μετά από βαριά ασθένεια ίσως να μην συμφωνούσε."


Sadosadist, συμφωνώ κι επαυξάνω!

zizugataki είπε...

'Η θα μπορούσαν να δώσουν τα λεφτά για να τελειώσει αυτή η έρμη 'Εγνατία Οδός' και να αρχίσει να γίνεται η 'Ιόνια οδός' για να μη σκοτώνεται κόσμος συμπεριλαμβανομένων και παιδιών που δεν είναι "γνωστοί" ή "αρχιεπίσκοποι" αλλά είναι "ανθρωποι" όπως όλοι μας.
'Εχετε κάνει τη διαδρομή Γρεβενά-Ηγουμενίτσα μέσω της "λειτουργικής Εγνατίας" που είναι το μεγαλύτερο φιάσκο της κυβέρνησης; 'Εβαλε τις πινακίδες και εσύ χαρούμενος "ηλίθιος", γιατί δεν χρησιμοποιώ πιο "βαριές" λέξεις, νομίζεις ότι θα φτάσεις μέχρι την Ηγουμενίτσα άνετα μέσω της Εγνατίας. Αμ δε, έξω από τα Γρεβενά σου βάζει ένα κόκκινο Χ για Γιάννενα και σε στέλνει μέσω των δρόμων που έκαναν τα μουλάρια την εποχή του ελληνοιταλικού πολέμου.
Δεν κάνω πλάκα. Διαβάστε το Οδοιπορικό του 43 του Γιάννη Μπεράτη από τις εκδόσεις Ερμής κάντε τη διαδρομή και θα με θυμηθείτε.

konstandinos.k είπε...

"Ο επόμενος μοιάζει αδύνατο να είναι καλύτερος. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα πρόσωπα, αλλά με την διαστρέβλωση του συνοδικού πολιτεύματος της Εκκλησίας και των κανόνων της. Σήμερα δυστυχώς ξεκινούν νέοι άνθρωποι με την επιδίωξη να σταδιοδρομήσουν στην Εκκλησία και να γίνουν κάποτε επίσκοποι. Έχοντας αυτήν την επιδίωξη καθίστανται μωροφιλόδοξοι, αναπτύσσουν δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία και συμβιβάζονται σε όλα ζώντας μέσα στον κόσμο με αποτέλεσμα να λειτουργούν για πολλούς όροι διαδοχής ενός κόμματος, όταν φτάνουμε σε εκλογές. Αν όμως εφαρμόζονταν οι κανόνες και γίνονταν επίσκοποι μόνο πραγματικοί μοναχοί- όχι φαινομενικά άγαμοι που διαμένουν σε πολυτελή διαμερίσματα στις πόλεις- και η εκλογή γινόταν με κλήρωση, όπως προβλέπει το εκκλησιαστικό ήθος, τότε ίσως η κατάσταση να ήταν διαφορετική και να ήταν πιθανότερη η ανάδειξη ως αρχιεπισκόπου κάποιου ανθρώπου πραγματικά του Θεού."

Eίναι από εδώ και δε θα μπορούσα να τα γράψω ο ίδιος καλύτερα.

konstandinos.k είπε...

Σημ: κρατήθηκα με τις εκλογές, κρατήθηκα με τον Ζαχόπουλο, κρατηθηκα με τον Θέμο, αλλά το άνοιξα το μπλογκ με τον Χριστόδουλο...

Κωνσταντίνος

pensierix είπε...

1) Για την ηπατίτιδα Β δεν το μάθαμε χτες, είχε ήδη γίνει γνωστό από το Αρεταίειο.

2) Η ηπατίτιδα Β δεν μεταδίδεται μόνο με σεξουαλική επαφή οπότε καλό θα ήταν να μην αφήνουμε υποννοούμενα τα οποία δεν προσθέτουν τίποτα στη συζήτηση και είναι ολίγον άκομψα για έναν νεκρό που δε μπορεί να αμυνθεί. Εκτος κι αν περιμέναμε την ηπατίτιδα του Χριστόδουλου για να δούμε τα χάλια της Εκκλησίας.

3)Το να μην διαρεύσουν τα της ηπατίτιδας ήταν το μόνο εύκολο. Θα μπορούσαν να γράψουν απλά "καρκίνος του ήπατος" και δεν θα υπήρχε καμία παραφιλολογία.

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων τονίζω ότι δεν εκτιμούσα ούτε θεωρούσα πνευματικό άνθρωπο τον μακαριστό. Ηταν άκρως επικίνδυνος.

Ανώνυμος είπε...

@pensierix,

Transmission results from exposure to infectious blood or body fluids containing blood. Possible forms of transmission include (but are not limited to)

*unprotected sexual contact,

*blood transfusions,

*re-use of contaminated needles &
syringes,

*and vertical transmission from mother to child during childbirth.

wiki.


Η πλειοψηφία των ντοκουμέντων δεν κάνει λόγο για άλλες διόδους μετάδοσης (η επιφύλαξη υπάρχει βεβαίως για όλα και πάντα, μιλάμε όμως βάσει μέχρι στιγμής δεδομένων).

Αν αποκλείσουμε τους τρόπους μετάδοσης που προφανώς δεν ισχύουν στην περίπτωσή του (δες και χρόνους), μας μένει ο εξής προφανέστερος.

Το να μην διαρρεύσουν τα περί της ασθένειας θα ήταν πραγματικά δύσκολο τους καιρούς που ζούμε. Απλώς δεν δόθηκε σημασία.

Ακόμη κι αν ήταν ζωντανός πάντως, δεν θα έδινε εξηγήσεις πόσο μάλλον να αμυνθεί. Διαπιστώσεις γίνονται, όχι κατηγορητήρια.

Δεν είναι κανενός δουλειά να πετροβολεί την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου.

ΑΛΛΑ:

Υπάρχει ένα σοβαρότατο παράδοξο: της παράδοσης στις εγκόσμιες απολαύσεις από πνευματικά ταμένους στην αγαμία ανθρώπους.

Και η προς τα έξω εικόνα τους με σχεδόν φωτοστέφανο.

Αυτό είναι το πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα.

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις ένα πράμα.

Μ.Μ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Και btw: αν δεν ήταν αυτός ο συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου με αυτά τα ιδιοσυγκρασιακά χαρακτηριστικά, θα τον είχαν φάει λάχανο και θα είχαμε διαδοχή κόντρα στη διαδοχή.

Ολοι βολεύτηκαν πίσω του, κι έβγαζε αυτός το φίδι από την τρύπα.

Ολοι οι δικοί του ωφελήθηκαν από τα μήντια που έπεσαν πάνω του, κι ας τον κατηγορούσαν για τα χίλια μύρια.

Ο κατάλληλος άνθρωπος, τον κατάλληλο χρόνο, στην κατάλληλη θέση.

Μ.Μ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Τη θέση "όπισθεν ολοταχώς".

Μ.Μ.Κ.

Unknown είπε...

Με δεδομένη την ασθένεια του Αρχιεπισκόπου και το αναπόφευκτο, αναμενόμενο τέλος, δεν συμφωνώ με τον όρο "εκλογή-εξπρές".


Θα συμφωνήσω με τον Pensierix (30 Ιανουάριος 2008 5:26 μμ).


Αν περιμένουμε από τον κάθε κληρικό να είναι "πνευματικά χαρισματικός, ηθικά άμεμπτος και συναισθηματικά ελεήμων ενδιάμεσος μεταξύ Θεού και ανθρώπων",
ας μη το υπονομεύουμε με γενικόλογα, πικρόχολα και με φτηνά υπονοούμενα σχόλια.



ΥΓ1. Καλορίζικο το νέο blog !!

ΥΓ2. Το μαύρο φόντο με κουράζει και με κάνει να συντομεύω την ανάγνωση των σχολίων.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@ Κωνσταντίνε Κ., εξαιρετικό το άβαταρ :) Καλορίζικος !!!

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με το σχολιο του doctor. Διαβαστε εδω

http://www.blog.anti.gr/?p=906

mtryfo είπε...

ζήτω και πάλι ζήτω στις Ράχες Ικαρίας....

s_pablo είπε...

Πότε άνοιξε το μαγαζί? Καλορίζικο, χρόνια πολλά, καλή χρονιά κλπ.

Θα έμπαινα με το δεξί, αλλά σκόνταψα στο χαλάκι της πόρτας, άσε που βαριέμαι να σχολιάσω πάλι το θέμα.

Θα τα ξαναπούμε (λέω εγώ τώρα)

dinx είπε...

@all
Καλημέρα. Και τώρα τι κάνουμε, ήρθε η ώρα της πατροπαράδοτης "μίζας" εκ Γερμανίας. Η Siemens τα έχει όλα και συμφέρει.Τα "δίνουμε" σε όλους και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Απλά πράγματα, δυστυχώς όμως για τους κυρίους που μας ελέγχουν.
Οι Γερμανοί ως λαός είναι τυπικοί και μεθοδικοί και όλα είναι καταγεγραμμένα.
Να δω τώρα τι θα μας πουν πάλι.
Την καλημέρα μου.

glam είπε...

Mε καθυστέρηση λόγω 2ημερης εργασίας της κόρης στο p.c.!

@My heart!!!

Κωνσταντίνε : ευχαριστώ πολύ, και καλορίζικο.


Όσο αφορά το θέμα : ο doctor θα γνωρίζει, ασφαλώς, πολλές περιπτώσεις στην ιστορία , όπου οι εκλέκτορες επισκόπων παρουσίαζαν ανεξήγητα αυξημένη θνησιμότητα!!, κατά την διάρκεια προεκλογικών περιόδων………(ευκαιρία για επίκαιρο post;)
Το μόνο που ίσως έμεινε αναλλοίωτο , όλο αυτό το διάστημα , είναι ένα συγκεκριμένο, αρχικό, δώρο των υποψηφίων προς τους ψηφοφόρους: το τι στολές μαζεύουν οι πιο πονηροί ! δεν λέγετε!! ( ανάλογα βέβαια και με το πόσοι υποψήφιοι ξεκινούν την κούρσα , στο τέλος επικρατεί συνήθως ο ποιο αδίστακτος, φυσικά!)

(και για ενημέρωση: οι πετρούλες που διακοσμούν τα άμφια δεν είναι παρά απλά χρωματιστά γυαλάκια , ούτε καν swarovski!, τσέχικα μάλλον, όπως και οι μεγάλοι επιστήθιοι σταυροί , μαϊμού οι περισσότεροι, επειδή ακούω διάφορα τρελά, πέραν όλων των άλλων…..)

Υ.Γ. ιδιαίτερα τα τελευταία 30 χρόνια πολλοί ομοφυλόφιλοι , εξ ορισμού άγαμοι, λόγω της “ειδικής” αντιμετώπισης από τον κοινωνικό περίγυρο, βρήκαν διέξοδο στην εκκλησία , δουλειά, καριέρα, κάλυψη!, κ.λ.π.
Ο προτελευταίος αρχιεπίσκοπος, ο Σεραφείμ, (παλιός αντάρτης του Ζέρβα) αντιστάθηκε όσο μπορούσε, όποτε του έφερναν gay για χειροτονία , τους απέπεμπε σκαιότατα!!! αλλά στο τέλος υπέκυψε!
Βλέποντας το στελεχιακό δυναμικό συνεχώς να μειώνετε, από άποψη ποσότητας αλλά κυρίως ποιότητας και προκειμένου να μην κλείσει το μαγαζί, είπε την ιστορική φράση “φέρτε εκείνον τον παλιοπ… θα τον χειροτονήσω”

Προσωπικά θεωρώ τους gay ιδιαίτερα χρήσημους σε αυτό τον ρόλο!!
Ενδιαφέρον και το κείμενο του Ν.Δ., (ήταν να μη το μάθω !!!) πάντα εύστοχος.

aggelos-x-aggelos είπε...

Hey bloggers!!!!!

Έλειψα λίγο αλλά κάνω προσπάθειες να γυρίσω.

See you soon!

Aphrodite είπε...

Ουπς!

Μισό, παιδιά, έχασα κι εγώ τεύχη, ποιές Ικαρίες, ποιοί Γερμανοί (ξανάρχονται), ποιοί σκοντάφτουν και ποιοί γαυ χειροτονούνται, μισό να συντονιστώ!

(ξεκάγγελε μην τρομπονιάζεις νέε μου, το καθήκον σε καλεί... άλλο εγώ, εγώ είχα άδεια από τη σημαία!)

Καλώς ορίσατε και μεγειά τα νέα αβατάρια, επανέρχομαι μόλις βρω τις σόδες, τους καφέδες και τις παρακεταμόλες!

Σμουάτς! ΧΧΧ

glam είπε...

Τοκ…doc….τοκ….
Συγ…. Συγνώμη ……. Είναι…. κα…κανείς …. εεδώ….!

Ανοιχτά είναι …. Για να μπω.!
…………………………..
Μπα τι βλέπω !!!
Κάτω απ’τα παπλώματα , όλοι!!!!

Και γιατί κλαίμε γοερώς;;;

Ααααα για τον Σπάρτης !!!

κουράγιο , δεν πειράζει,

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα ο μαλάκας τους κωδικούς για το μπλογκ μου! Οπότε νάμαι πάλι ανώνυμος.

Προφανώς όλοι είναι κάτω από τα σκεπάσματά τους, φοβούμενοι τα χειρότερα. Γιατί εδώ δεν έχουμε πιάσει πάτο, κι ας έχουμε μια μικρή ελπίδα (λέμε τώρα και καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα, ε;). Εχουμε πιάσει πάτο, απόπατο και κάνουμε γεώτρηση.

Κάνα καινούριο ποστ ρε παιδιά, επειγόμαστε.

Κωνσταντίνος ο ξε-μπλόγκερ

Aphrodite είπε...

Ε, το είπαν και στη Γελλάς:

"Ο Νέος Αρχιεπίσκοπος λέγεται
Jeronymo.

Groovy!"
:))))

Να ευχηθούμε να τακτοποιήσει τα του Οίκου τους και να γίνουν πιο user-friendly οι μεσάζοντες. Κι όχι να λέμε πάλι "δεν έχουν τον Θεό τους!". Εξακολουθώ πάντως να προτιμώ το να γίνονται όλες αυτές οι διεργασίες εκλογής τους, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, με κλήρο. Κι όχι να γίνονται κι εκείνοι και το ποίμνιο από δυό χωριά (και τρία, και τέσσερα...), και σίγουρα όχι στην κομματικοποίηση (ας μάθουμε κάτι από την Κύπρο).

Ααααυτάααααα, και ζήτω στην Ικαρία - βέβαια το τι θα έχουν ακούσει, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!

(τώρα να κλείσω και με τη διαπίστωση ότι ο Ελληνας... θέλει τον Γερμανό του dinx, άσε, θα το ξημερώσουμε! Που ήδη ξημέρωσε δλδ!)

Καλημέρααααα, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕ!!!!